Konfirmation i Gl. Rye Kirke Konfirmation i Gl. Rye Kirke

Konfirmationsforberedelse

Kristendommen hævder, at vi mennesker er mere end biologi – vi er ”et guddommeligt eksperiment af støv og ånd”, som Grundtvig så smukt siger det. Men hvem er egentlig Gud og hvad kan vi sige om ham? Og hvem er jeg så selv – set i det lys?

Konfirmationsforberedelsen sigter på at tale om netop disse ting. Som konfirmand skal man både lære noget og have det sjovt.  Vi skal sammen undre os og blive klogere – på Gud og på os selv! Vi fordyber os i bibelens fortællinger, lærer trosbekendelsen, synger, beder og holder gudstjeneste. Og ser film, hører musik, tager på udflugt, spiser kage og meget mere!

Praktiske forhold

Konfirmationsforberedelsen begynder i september måned med indskrivningsgudstjeneste og informationsmøde for konfirmander og forældre. Selve konfirmationen finder sted Kr. Himmelfartsdag i Skt. Sørens Kirke.

Ring eller mail gerne til sognepræst Iben Johanne Thomsen, hvis der er spørgsmål!

Konfirmation Kr. Himmelfartsdag 21. maj 2020 kl. 9 (7. DE) og kl. 11 (7. ABC)

OBS! Konfirmationen er på grund af coronaudbruddet udsat til 5. september 2020 kl. 9 (7.DE) og kl. 11 (7.ABC) i Dover Kirke

Iben Johanne Thomsen