OBS! 1. koncert med Anita Hyldgaard Samsing (flygel) og Bjarne Hansen (violin) er pga sygdom udsat til søndag den 26. juni kl. 16

——————

Skt. Sørens Kirkes Kammermusikfestival

Finder for første gang sted i juni-juli måned 2022.

Den består af 4 koncerter, hvor publikum præsenteres for forskellige konstellationer indenfor kammermusikken - i år et sonateprogram for violin og flygel, en trio-koncert med cello, violin og flygel, en solokoncert for flygel, og en lied-koncert med sopran, baryton og flygel. Alt sammen med dygtige kunstnere fra ind- og udland.

Der lejes et flygel, som stilles ind i Skt. Sørens kirke, og for en lille måneds tid kommer der en helt anderledes klang ind i kirkerummet.

Det er tanken, at Skt. Sørens Kirkes Kammermusikfestival skal gøres til en tradition, så man hvert år i juni-juli måned kan glæde sig til musikoplevelser på højeste plan.

Der er en entré på 75 kr. til koncerterne.

Velkommen 🙂

Læs mere om programmet her: