Kirken udendørs vinter #2 Kirken udendørs vinter #2

Hvad sker der med gudstjenester og begravelser?

Kirkens tiltag vedr. Corona/COVID-19
Biskopperne har i dag besluttet at følge regeringens indstilling om at indstille alle offentlige institutioners indendørsaktiviteter. Det betyder, at gudstjenester aflyses indtil videre. Begravelser, vielser og dåb kan stadig afholdes, men under skærpede forhold og uden offentlig adgang. Der er derfor ikke gudstjeneste i Skt. Sørens kirke de kommende søndage. Begravelser og dåb kan stadig afholdes – der bliver tæt dialog med berørte familier.Konfirmandundervisning, babysalmesang, børnekor, foredraget 26. marts med Asger Schnack og gudstjenesten på Dalbogaard 31. marts aflyses også.SjælesorgRing meget gerne til sognepræst Iben Johanne Thomsen ved behov for at tale med en præst (tlf. 6114 2535)