Konfirmation i Gl. Rye Kirke Konfirmation i Gl. Rye Kirke

Konfirmationsforberedelse

Kristendommen hævder, at vi mennesker er mere end biologi – vi er ”et guddommeligt eksperiment af støv og ånd”, som Grundtvig så smukt siger det. Men hvem er egentlig Gud og hvad kan vi sige om ham? Og hvem er jeg så selv – set i det lys?

Konfirmationsforberedelsen sigter på at tale om netop disse ting.
Som konfirmand skal man både lære noget og have det sjovt.
Vi skal sammen undre os og blive klogere – på Gud og på os selv! Vi fordyber os i bibelens fortællinger, lærer trosbekendelsen, synger, beder og holder gudstjeneste. Og ser film, hører musik, tager på udflugt, spiser kage og meget mere!

I Gl. Rye Sogn indbydes alle børn på 7. klassetrin til at deltage i konfirmationsforberedelsen. Det er ikke nødvendigt at være døbt eller medlem af folkekirken for at deltage i undervisningen, men dåben er en forudsætning for konfirmationen.

Tilmelding til konfirmationsforberedelse her

På grund af corona begynder årets konfirmationsforberedelse i oktober måned. Men vi fortsætter lidt længere frem mod konfirmationen i foråret, så forberedelsestiden bliver helt den samme som sædvanligt.

Sæt X i kalenderen:

• Søndag den 17. oktober kl.9.30
    Indskrivningsgudstjeneste i Skt. Sørens Kirke med efterfølgende infomøde i Skt. Sørens Hus

• Onsdag den 17. november kl. 17
    Gudstjeneste for og med konfirmander i Skt. Sørens Kirke