Konfirmation i Gl. Rye Kirke Konfirmation i Gl. Rye Kirke

Konfirmationsforberedelse

Kristendommen hævder, at vi mennesker er mere end biologi – vi er ”et guddommeligt eksperiment af støv og ånd”, som Grundtvig så smukt siger det. Men hvem er egentlig Gud og hvad kan vi sige om ham? Og hvem er jeg så selv – set i det lys?

Konfirmationsforberedelsen sigter på at tale om netop disse ting. Som konfirmand skal man både lære noget og have det sjovt.  Vi skal sammen undre os og blive klogere – på Gud og på os selv! Vi fordyber os i bibelens fortællinger, lærer trosbekendelsen, synger, beder og holder gudstjeneste. Og ser film, hører musik, tager på udflugt, spiser kage og meget mere!

Praktiske forhold

Konfirmationsforberedelsen begynder i september måned med indskrivningsgudstjeneste og informationsmøde for konfirmander og forældre. Selve konfirmationen finder sted Kr. Himmelfartsdag i Skt. Sørens Kirke.

Tilmeld dig her: https://www.folkekirken.dk/livets-begivenheder/konfirmation/konfirmandtilmelding senest 30. september (NB! der skal anvendes Nem-id)

Ring eller mail gerne til sognepræst Iben Johanne Thomsen, hvis der er spørgsmål!

Indskrivningsgudstjeneste og infomøde: Tirsdag den 17. september 2019 kl. 17-18.30 i Skt. Sørens Kirke

Konfirmation Kr. Himmelfartsdag 21. maj 2020 kl. 9 (7. DE) og kl. 11 (7. ABC)

Iben Johanne Thomsen

Iben Johanne Thomsen (studieorlov til 15/1 -2020)

• Sognepræst (kbf.)
  • Præstegårdsvej 1, Gl. Rye
    8680 Ry
  • T: 61142535
  • ijt@km.dk

1/1 – 14/1 2020 kontaktes sognepræst Pia Husted Blok, Låsby på tlf. 6122 3799.

Maja Søgaard Blokager.jpg

Maja Søgaard Blokager

Træffes efter aftale i Skt. Sørens Hus.