Friluftsgudstjeneste ved Kloster Mølle
Søndag den 29. maj kl. 14.30 (med vandring fra Gl. Rye kl. 13.00)Kloster Mølle

Vi går fra Gl. Rye kirke kl. 13.00 gennem byen og skoven til Kloster Mølle, hvor vi mødes med menigheden fra Voerladegård, der ligeledes er vandret hertil.  På de dejlige arealer omkring Møllen holder vi fælles gudstjeneste, hvor bla. Gl. Rye gospelkor synger. Efterfølgende drikker vi vor medbragte kaffe, synger og tager os også tid til en lille dyst de to sogne imellem.

Kridt vandrestøvlerne og vær med til en eftermiddag med plads til både eftertanke og hyggeligt samvær!

Vandringen er på ca. 6-7 km – en del på skovstier og småveje gennem terrænet. Det er naturligvis også muligt at køre til Kloster Mølle og deltage i gudstjenesten.

Medbring: Kaffe og kage – samt vand og evt. forfriskninger til turen. Gode vandresko og tøj efter vejret.

Med venlig hilsen Gl. Rye menighedsråd

../fotos/2016/KlosterMoelle1.jpg