Dagsorden til næste menighedsrådsmøde 1. september 2015

Referat fra menighedsrådsmødet 6. august 2015

Udendørs gudstjeneste på Himmelbjerget

Søndag den 30. august 2015 kl. 11:00

Tag frokostkurven med og indled en festlig søndag på Himmelbjerget med fællessang og gudstjeneste.

Gudstjeneste på Himmelbjerget

 

Ligesom sidste år har vi fået et af de dygtigste og mest anerkendte bluesorkestre i ind- og udland til at medvirke.

 
Konfirmander 2015-16

Konfirmationsforberedelse 2015 – 16

Søndag den 4. oktober kl. 9.30 er der indskrivningsgudstjeneste i Skt. Sørens Kirke og bagefter er der guide-til-gudstjenesten og orienteringsmøde i Skt. Sørens hus for konfirmander og forældre.

I august måned sendes indbydelse ud til alle medlemmer af folkekirken.

Børn, der ikke er medlemmer af folkekirken er også meget velkomne til undervisningen og bedes i så fald henvende sig til mig inden start.

Bemærk, at dåb er en forudsætning for konfirmation.

Jeg glæder mig til at møde alle de nye konfirmander! Hvis der er spørgsmål, er I velkomne til at ringe på 6114 2535 eller sende en mail Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .

Med venlig hilsen sognepræst Iben Johanne Thomsen

Konfirmation i Skt. Sørens Kirke:

  • 2016: Kr. Himmelfartsdag d. 5. maj kl. 9.00 og 11.00
  • 2017: Kr. Himmelfartsdag d. 25. maj
  • 2018: Kr. Himmelfartsdag d. 10. maj
 
Kirkehøjskole 2015

Kirkehøjskole i efteråret 2015

for Ry, Dover, Alling, Tulstrup, Låsby og Gl. Rye sogne.

Foredragsholder 4

I efteråret 2015 indbyder sognene i Ry-området igen til fælles kirkehøjskole!

5 spændende nye foredrag, hvor vi flytter blikket fra Martin Luther til nutiden: Hvad vil det egentlig sige at være evangelisk-luthersk i dag? Hvordan er arven fra Luther blevet forvaltet? Findes der en særlig luthersk måde at bygge og indrette kirker på? Og hvad med salmesangen, som var Luthers stærke bidrag til gudstjenestefornyelse? Hvordan har den det og hvad er en moderne luthersk salme?

Alle interesserede er velkomne! Der kræves ingen særlige forudsætninger, ud over lysten til at blive klogere og måske bidrage til debatten!

Man kan deltage i hele rækken - eller enkelte foredrag - det er tilrettelagt, så begge dele er muligt.

Program:

Fredag den 2.10 i Ry sognehus: Sognepræst Kjeld Slot Nielsen, Tilst: Luthers tunge arv. Indledningsforedrag om arvtagerne i moderne tid.

Fredag den 9.10 i Tulstrup Præstegård: Rektor for Folkekirkens Uddannelses- og Videnscenter Hans Vium Mikkelsen: Liv og konsekvens. Om Dietrich Bonhoeffer – en af det 20. århundredes mest markante teologer. Fredag den 23.10 i Skt. Sørens hus, Gl. Rye: Lektor FUV Benny Grey Schuster: Kan Gud ikke lide jernbeton? En historie om moderne dansk kirkebyggeri i internationalt perspektiv

Fredag den 23.10 i Skt. Sørens hus, Gl. Rye: Lektor FUV Benny Grey Schuster: Kan Gud ikke lide jernbeton? En historie om moderne dansk kirkebyggeri i internationalt perspektiv

Fredag den 30.10 i Låsby Sognehus: Sognepræst Erik Kelstrup, Ormslev: Eberhard Jüngel. En luthersk teolog på nutidens præmisser

Fredag den 6.11 i Ry Sognehus: Sognepræsterne i og omkring Ry og organist Ingrid Bartholin: Nu fryde sig hver kristenmand… en formiddag med sang!

Alle gange fra 9 – 12 Optakt til 500-året for reformationen i 2017

Foredragsholder 5  Foredragsholder 3  Foredragsholder 2  Foredragsholder 1

 
DSC00013.JPG