Sidste nyt

Crossroads

Rockgudstjeneste med bandet Black & White.
Gl. Rye kirke tirsdag den 3. februar 2015 kl. 19.00

De vigtigste ting i livet afgøres som ung! Hvem er du og hvad former dit liv? Tør du tage chancer eller viger du tilbage? Får vennerne lov til at bestemme, hvad du skal mene og gøre, eller kan du selv? Tør du gå imod strømmen og stå på egne ben? Hvad kan du holde fast i, når alting vakler omkring dig og de voksne ikke er til at holde ud

Tit er det sort eller hvidt – som navnet på bandet. Du står ved en skillevej og skal finde ud af, hvad du vil med dit liv!

Bandet Black & White består af: Lea Westphal Trane, Freja Christensen, Sune Bonnichsen, Ketil Kristensen, Anton Wanlop, Jonas Bonnichsen og Casper Doktor.

Gudstjenesten er udarbejdet af ungdomspræst i Skanderborg provsti Peter Tast i samarbejde med sognepræst Iben Johanne Thomsen.

Velkommen til rockgudstjeneste med band og billeder!

Black & White

Torsdag den 5. februar er der musikalsk foredrag om Søren Kirkegaards og benny Andersens menneskesyn i Sct. Sørens Hus kl. 19:30 arrangeret i samarbejde med Udsyn. Fri entré.

Referat fra sidste menighedsrådsmøde 8. januar 2015

Der er aftalt følgende datoer for menighedsrådsmøder det kommende år:

• 8. januar
  • 4. februar
  • 5. marts
  • 9. april
  • 7. maj
  • 4. juni
  • Intet møde i juli
  • 6. august
  • 3. september
  • 1. oktober
  • 5. november (konstituerende møde)
  • 3.december
  • Møderne holdes normalt i Sct. Sørens Hus kl. 19:00.

GlRyeKirke

TV-indslag om Gl. Rye Kirke som forklarer hvorfor tårnet står alene og ikke er sammenbygget med kirken er nu på You Tube

Udover professionelle historikere og arkæologer deltager kirkens præst og en lokalhistoriker, som viser og fortæller om kirken, Øm Kloster og Sct. Sørens kilde.

Udsendelsen er lavet af Folkekirkeinfo, Århus for TV2OJ, og blev vist på TV2OJ 27. oktober 2014.

_MG_3524Aw.jpg