Seneste opdateringer

Kom til en flot og stemningsfuld gudstjeneste med Langfredags særlige præg med vekslen mellem læsninger fra Passionshistorien og salmer.
Cellist Janne Fredens medvirker ved gudstjenesten. Der bliver lejlighed til at høre satser af Johann Sebastian Bachs solocellosuiter. Janne Fredens er uddannet i Aarhus, Prag og Stockholm, afsluttende med solistklasse fra Det Kgl.  Danske  Musikkonservatorium

Referat fra sidste menighedsrådsmøde 3. april 2014

Sct. Sørens Hus var på TV2 den 26. marts i en udsendelse om arkitektur i Østjylland.
Se indslaget fra TV2 Østjylland hvor det kommer 15 minutter inde i udsendelsen (man kan godt "spole frem med musen")

Spillemandsmesse

Spillemandsmessen i Gl. Rye Kirke søndag d. 27. april kl. 11

ALLE med lyst til at synge inviteres til at være med i et kor, som 3 onsdag aftener vil øve sangene i spillemandsmessen.
Søndag d. 27.4. kl. 11
opfører vi messen akkompagneret af spillemandsorkestret ROHDEKASSEN.

Spillemandsmessen er skrevet af Holger Lissner og former sig som en gudstjeneste med salmer, læsninger, bønner, prædiken, nadver og velsignelse.

Musikken er komponeret af Ivan Damgaard og Michael Sommer med udgangspunkt i dansk traditionel folkemusik. Al musikken er baseret på danserytmer (polka, scottish, vals osv.) og i folkemusikkens tonesprog er resultatet blevet en livsbekræftende og iørefaldende musik, hvor alle kan være med: unge og gamle, mænd og kvinder, store og små stemmer.

Alle er meget velkomne.

Vi glæder os til god musik og hyggeligt samvær.
Hvis nogen har lyst til at tage kage med til korprøverne, laver vi kaffe og te.

Mød bare op eller ring og få flere oplysninger. Se evt. mere på http://www.spillemandsmessen.dk/

Mange hilsner

Lene Madsen 60730574  Katrine Bruno 40887026

Festlig gudstjenesteKom og vær med i koret!
 med spillemandsmusik og folkedans. Efter
gudstjenesten indbydes kor og menighed til
let frokost og folkedans i Sct. Sørens Hus
 Vi øver 3 onsdag aftener