Referat fra mødet 7. maj 2015

Sogneudflugt til Ribe 31. maj - Læs mere HER (til opslagstavlen)

Skanderborg Provsti inviterer hen over sommeren 2015 til besøg i og fortælling om kirker i provstiet.
Første gang 3. juni.
Hent folder til udprintning her eller se længere nede.

Hvis man printer på begge sider af papiret skal man sætte printeren til at vende omkring den korte led. Ellers vil bagsiden stå på hovedet i.f.t forsiden. Man skal også huske at printeren ikke skal skalere siden for at få plads til det hele. Vælg 100% så kommer skæremærker udenfor papiret, som det er tiltænkt.

Dagsorden til medarbejdermøde 7. maj

Referat fra mødet 7. april 2015

Sogneudflugt 31. maj

Sogneudflugt til Ribe den 31. maj 2015

../fotos/2015/Sogneudflugt.JPG

Afgang kl 7.50 fra Skt. Sørens Hus (Præstegårdsvej 3)

Forventet hjemkomst ca. kl. 17

Dagens program:

•  Gudstjeneste i Ribe Domkirke klokken 10
  • Gåtur i Ribes gamle bydel
  • Frokost
  • Museet Ribes vikinger
  • Kammerslusen
Er man ikke så rask til bens, vil det være muligt at køre med bussen fra Domkirken til Ribes Vikinger uden at deltage i byvandringen.

Pris: 75 kr.

Tilmelding: Hanne Gramstrup tlf. 86 89 83 67 eller pr. mail. Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Inkluderet i prisen er entré m.m. til museet, sandwich/drikkevarer til frokost og kaffe med kage.

Gl. Rye Menighedsråd

Sommermøde 2. juni

Sommermøde

Tirsdag den 2. juni kl. 14 – 16.15

Kl. 14.00 Gudstjeneste i kirken

Kl. 14.45 (ca.) Kaffebord og højskolesang i Skt. Sørens hus

Vi får besøg af sognepræst Thomas Frøkjær fra Skivholme, der kommer og fortæller om de mange herlige originaler og skønne mennesker, han mødte gennem sin opvækst i Thy.

Thomas Frøkjær er en levende og god fortæller, der både kan kalde smilet og eftertanken frem.

Thomas Frøkjær

Vel mødt til en god eftermiddag!

Gl. Rye menighedsråd

Thomas Frøkjær fortæller erindringer fra Thy

Gudstjeneste 7. juni

gudstjeneste med afrikanske korarrangementer

Søndag den 7. juni 2015 klokken 11

afholdes gudstjeneste med afrikanske korarrangementer i Sct. Sørens kirke.

Kom og deltag i en festlig gudstjeneste med et veloplagt kor, som er samlet af sangglade mennesker fra Gl. Rye og omegn.

Kirke stafet 2015

KirkeStafetten 2015

Folder forside

Kirke stafet baagside