Menighedsmøde 26. juni

Menighedsmøde

Søndag den 26. juni kl. 11

inviterer Menighedsrådet til det årlige menighedsmøde med følgende program:

Kl. 11:Gudstjeneste  i kirken
 Herefter frokost
Kl.12.30:
Velkomst ved Anne Vinther
 Sang
 Årets gang i sognet v. Anne Vinther

Økonomi v. Henrik Olsen

Valg til menighedsrådet V. Henrik Olsen
 Den nye hjemmeside v. Iben Thomsen

Vel mødt

Menighedsrådet i Gl Rye

Herunder glimt fra tidligere år

Menighedsmøde

Gospelkor i Gl. Rye

Besøg fra Klaksvig og gospel i Skt. Sørens kirke

Fredag den 1.7 kl. 19 kommer 30 færinger til Gl Rye.

Det er koret fra Christianskirken i Klaksvig på Færøerne, der vil lægge vejen forbi Gl Rye. De vil optræde med et program bestående af færøske sange.

Færinger er et folkefærd der har en lang tradition for at synge, så her vil der være en lejlighed til at høre det smukke færøske sprog med de mange diftonger (vokaler der glider over i hinanden).
Her fra byen stiller medlemmer fra Gl. Rye Gospelkor under ledelse af Michelle Elmhøj og James Khoanyana op. De vil give et par smagsprøver på denne flotte måde at synge i kirken på. Undervejs vil vi synge et par fællessalmer på både dansk og færøsk. Alle fremmødte får dermed mulighed for at deltage i dette dansk-færøske møde-i-sang.

Organist ved denne musikgudstjeneste bliver den færøske organist Johanna Johannesen og sognepræst Marjun Lomaklett vil forestå en kort andagt undervejs.

Efter al denne syngen vil der blive mulighed for en kop kaffe og en småkage og sikkert en god snak i sognehuset.

Arrangementet vil også blive slået op på de lokale færingers Facebookside.