Seneste nyt

Referat fra sidste menighedsrådsmøde torsdag den 21. januar

KUN FOR MÆND er startet i 2016 den 5. februar, næste gang er til april. Læs mere her.

Foredrag ved idehistoriker, lektor ved Syddansk Universitet - Lars Erslev Andersen

Torsdag den 11. februar kl. 19:30

Det arabiske Mellemøsten i international politik efter det arabiske oprør.

Begejstringen var stor, da demonstranter først i Tunesien og dernæst i Egypten væltede deres diktatorer. Siden er det gået skidt med vold, konflikt, krig og terrorisme og det er svært at se nogen snarlig ende på tragedierne. USA er involveret, men på lavere niveau end tidligere. Til gengæld er Rusland blevet en større spiller, især i Syrien-konflikten. Er det gamle Mellemøsten ved at blive opløst, nye grænser tegnet og hvornår vil udviklingen vende med større stabilitet, mindre vold og færre flygtninge?

Arrangeret af UDSYN og
Gl. Rye menighedsråd

Samme dag kl. 17.45 i Skt. Sørens hus holdes generalforsamling i UDSYN (for medlemmer)

Minikonfirmander 2016

Minikonfirmand forår 2016

I Gl. Rye sogn indbydes alle børn i 3. klasse til at være minikonfirmander.

Som minikonfirmand lærer man om kristendommen på en sjov og oplysende måde. Vi synger, lytter og fortæller! Hører om, hvorfor vi holder dåb, nadver, jul, påske og pinse og meget mere. Og der er aktiviteter over dagens emne i form af løb, lege, tegning eller konkurrencer.

Minikonfirmandforløbet i foråret 2016 begynder torsdag den 7. april og finder sted torsdage fra 14.30 til 16 i Skt. Sørens hus og i kirken. Vi henter børnene ved skolen efter skoletid.
Afslutningen bliver lørdag den 4. juni, hvor vi holder Børnelørdag i kirken og får besøg af en hemmelig gæst.

Undervisningen varetages af kirkesanger Michelle Elmhøj Pedersen og sognepræst Iben Johanne Thomsen i samarbejde med kirkens personale.

Det koster ikke noget at deltage.
Der sendes indbydelser og nærmere information om tilmelding ud med posten.

Mini 1

Mini 2

Mini 3

Mini 4

Mini 5

Nytårskoncert 4. februar

NYTÅRSKONCERT

Torsdag d. 4. februar kl. 19:30Anne Katrine Christensen

Swing Singers & Spicy Voices

Menighedsrådet inviterer til festlig korkoncert i Gl. Rye kirke med to lokale kor fra Silkeborg (Swing singers) og Thorsø (Spicy voices) .

Koncerten kommer til at byde på et blandet rytmisk repertoire, med både nutidige hits og gamle klassikere i en helt ny konstellation.

Anne Katrine Christensen som oprindeligt kommer fra Gl. Rye og er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium, vil dirigere og lede publikum gennem koncerten, og hun lover der vil være noget for en hver smag.

Koncerten er gratis.

Alle er velkomne
Menighedsrådet

pic2