Kjeld ude med riven.jpeg Kjeld ude med riven.jpeg

Kommende koncerter

SENSOMMERKONCERTER I SKT. SØRENS KIRKE

Søndag den 15. august kl. 16:
DUO SAMSSON
Duo Samsson, som består af sopranen Nickie Johansson og pianisten og organisten Anita Hyldgård Samsing, har sammensat et varieret program med bl.a. Dvoraks Biblische Lieder, Mozarts Exultate Jubilate og Weyses aftensange. De to musikere er uddannede på Fyn, hvor de mødte hinanden i 2011, og siden er det blevet til mange koncerter i kirker og musikforeninger over hele landet. Gratis adgang.

Søndag den 22. august kl. 16:
Bjarne Hansen, violin. Anita Hyldgård Samsing, orgel
Bjarne Hansen og Anita Hyldgård Samsing kender hinanden fra Fyn, og de har i deres mangeårige musikalske samarbejde givet talrige koncerter. Ved eftermiddagens koncert præsenterer de en bred vifte af musik fra den tidligste barok til folkemusik og musik fra vor tid. Bjarne Hansen er uddannet på Det Fynske Musikkonservatorium hos Peder Elbæk samt i Tyskland og Italien. Han beklædte i mange koncertmesterpladsen i Odense Symfoniorkester, og har gjort sig gældende indenfor mange forskelligartede musikalske genrer.
Gratis adgang.

Søndag den 29. august kl. 16:
Anita Hyldgård Samsing, orgel
Skt. Sørens kirkes organist, Anita Hyldgård Samsing, spiller et spændende program på kirkens orgel med både traditionel og utraditionel orgelmusik af bl.a. Johann Sebastian Bach, Guy Bovet og Wilhelm Peterson-Berger. Der fortælles om musikken undervejs.
Gratis adgang.